Contact
vorige

Concept

Ik ben Karen Horemans en ik werk sinds 1996 als ergotherapeut in een instelling voor mentaal en fysisch gehandicapte personen. Vanuit onze jarenlange ervaring en brede interesse zijn wij in ons team begonnen met belevingstheater. Wij spelen dit reeds enkele jaren wekelijks voor onze bewoners. Op eigen initiatief speelden wij dit voor eigen kinderen, met groot succes!

Hieruit is het idee van een mobiel theater ontstaan, met dezelfde uitgangspunten als in het belevingstheater. Er wordt steeds gewerkt rond een thema waarbij de zintuigen worden aangesproken. Het theater speelt zich af tussen het publiek. Sfeer, emoties en mimiek zijn zeer belangrijk!

Ook de scholen (kleuterschool, de eerste jaren van de lagere school en bijzonder onderwijs) kunnen hiervan meegenieten. Als het vervoer naar het theater te duur is, komt het theater naar de school!

Voor mijn dochters organiseer ik al meerdere jaren leuke en originele verjaardagsfeestjes. Als creatieve, bezige bij ligt het voor de hand om dit theater te combineren met kinderfeestjes.